Sivut suomeksi In english en français

Englannin kouluttaja

Kielikylpy.fi - Referenssit

Tarja Surakka
(Konsultti, KM, Decanet Oy)

“Skypen kautta tapahtuva englanninopetus on täysin räätälöityä ja henkilökohtaista. Aiheet valitaan oman kiinnostuksen pohjalta ja ajankohdat sovitaan joustavasti omaan kalenteriin sopiviksi. Opetuksen voi sovittaa helposti työn oheen, eikä matkoihin tarvitse käyttää aikaa lainkaan! kouluttaja on erittäin taitava, asiantunteva ja monipuolinen opettaja. Hän korjaa puhuttua kieltä chatin avulla keskustelun ohessa ja näin vaikeista sanoista tai lauserakenteista voidaan välittömästi käydä keskustelua ja selvittää ongelmakohdat. Lisäksi hän hyödyntää opetuksessaan hienosti mm. podcasteja (Economist, Time, BBC jne), harjoitteita ja artikkeleita.”


Pirkko Hautamäki
(Britannian ja Irlannin opintojen koordinaattori, Helsingin Yliopisto)

"Helsingin Yliopiston Britannian ja Irlannin opinto-ohjelma on ollut erittäin tyytyväinen kouluttajan työpanokseen laitoksen opettajana. Erityiskiitosta hän sai itse järjestämästään Irlannin filmi-kurssista, josta saimme runsaasti positiivista palautetta oppilailtamme. “ En ole koskaan oppinut niin miellyttävällä tavalla ja niin paljon Irlannista kuin tämän kouluttajan kurssilla. Minuun teki vaikutuksen hänen kykynsä saada luokka aktiivisiin keskusteluihin. Mielestäni sellainen kyky on harvinainen taito. Hänen luentonsa vastasivat kurssin kokonaistavoitteita sekä olivat aina erinomaisesti valmisteltuja, hyödyllisiä ja informatiivisia. Irlannin filmikurssin lisäksi hän on ollut Britannian ja Irlannin opintojen johdantokurssien opettajana. Suosittelemme lämpimästi tätä kouluttajaa. Hän on erinomainen ja tunnollinen opettaja. Hän luo miellyttävän ja hauskan opiskeluilmapiirin unohtamatta vaadittavaa akateemista tasoa."


Ari Seppänen
(Kaupallinen johtaja, AMIEDU)

”Kouluttaja toimi aluksi henkilökohtaisena englanninopettajanani. Minuun teki vaikutuksen hänen asiakaslähtöisyytensä ja hänen kykynsä aidosti räätälöidä koulutus asiakastarpeeni mukaisesti. Koulutus oli haastavaa, selkeän tavoitteellista ja käytännön tuloksiin tähtäävää. Varsinaisen kielikoulutuksen sisään hän kytki hienosti laajempia makrotalouden ilmiöitä ja kansainväliseen liike-elämään liittyviä asioita, joiden käsittely jo sellaisenaan toi lisäarvoa itselleni. Hyvä kokemus henkilökohtaisesta yhteistyöstä johti siihen että solmimme yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti kouluttaja vei läpi koko silloisen organisaatiomme englannin kielikoulutuksen erittäin hyvin tuloksin."


Name: Markus Hjort
Company: Reaktor

Työskentelen IT-alalla, jolla englannin kielen taito on välttämätön. IT-sanasto ja rallienglanti onkin ollut pitkään hallussa kuten monella muullakin alalla työskentelevällä.

Jo muutama vuosi sitten työhöni alkoi kuulua yhä enemmän esiintymistä. Halusin kehittää erityisesti suullista englannin kielen taitoa koulutuksia, valmentamista ja konferenssiesiintymisiä varten. Elämäntilanteeni ei kuitenkaan sallinut säännöllisiä tiettyyn aikaan ja paikkaan sidottuja kursseja. Työtuttu suositteli minulle Kielikylpy.fi englannin natiivikouluttajan pitämiä Skype-tunteja. Kouluttajan kanssa huomasin heti, että tämä on juuri minulle sopiva opetusmuoto. Tunteja pystyi ottamaan joustavasti ja opetus oli omiin tarpeisiini juuri sopivasti räätälöityä.

Nyt olen opiskellut englantia Skypen välityksellä noin kerran viikossa jo useamman vuoden ajan. Englannin osaaminen on kehittynyt huomattavasti. Samalla olen huomannut, kuinka vaikeaa englanti on hallita niin hyvin, että puhe kuulostaa luonnolliselta. Opin taival ja Skype-tunnit siis jatkuvat myös tulevaisuudessa.